Distribuie articolul

În cadrul vizitei pe care a efectuat-o recent în județ, președintele PSD, Marcel Ciolacu a luat și pulsul problemelor care există în momentul de față în cadrul unităților administrativ teritoriale direct de la primarii social democrați ai județului care au participat la întâlnirea cu liderul de la centru.

Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarii au primit asigurări că, la nivel guvernamental, se caută soluții pentru a se putea trece mai ușor peste aceste probleme.

,,Primarii sunt cei care, zi de zi, iau contact direct cu problemele oamenilor. Tot de la primari vin și soluțiile de care comunitățile locale au nevoie. Despre toate acestea am discutat cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, la întâlnirea avută cu reprezentanții PSD ai administrațiilor locale din Dâmbovița.

Criza economică pune presiune pe fiecare primărie, însă cu proiecte bine gândite și investiții atrase în localitățile noastre putem atenua din efectele acesteia. Un bun exemplu este Programul Național “Anghel Saligny”!

Vor intra peste 1,38 miliarde de lei în județul nostru și în economiile locale, bani care vor fi investiți în proiectele de care dâmbovițenii au nevoie.

Totodată, primarii au primit asigurări că, la nivel guvernamental, se caută soluții pentru a trece mai ușor peste aceste probleme, măsuri care vor veni în sprijinul dâmbovițenilor, precum și al autorităților locale’’, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul