Distribuie articolul

Plutonierul-adjutant șef Constantin Rizea a primit miercuri, 10 iulie a.c., din partea primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, o diplomă de excelență „ca semn al prețuirii pentru pregătirea meritorie a sportivilor târgovișteni în competițiile naționale și internaționale.

La „Gala Performanței în Educația Târgovișteană”, eveniment care a fost găzduit de Cinematogrful Independența din municipiu, au fost evidențiați și premiați mai mulți elevi cu rezultate notabile și profesorii/ antrenorii care îi îndrumă.

Jandarmul Constantin Rizea, în vârstă de 50 de ani, își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și de peste 18 ani predă artele marțiale chinezești la Clubul Sportiv „Rizea Wushu” din Târgoviște, fiind preferatul celor mici atunci când vine vorba de mișcare.

„Titi”, așa cum este cunoscut de colegi, a fost multiplu campion național, atât la amatori cât și la profesioniști, iar din postura de antrenor pregătește în fiecare an viitori campioni cu care să obțină rezultate remarcabile la competițiile interne și internaționale.Subofițerul s-a ocupat și de pregătirea fizică a jandarmilor dâmbovițeni, iar în trecut a participat și la misiuni internaționale.Acesta își exprimă recunoștința pentru sprijinul moral primit din partea conducerii inspectoratului și al colegilor alături de care își desfășoară activitatea.

În perioada următoare, în plan sportiv, prioritatea jandarmului Constantin Rizea este participarea cu unul dintre sportivii săi la Campionatul Mondial de Wushu – Juniori, care va avea loc în Brunei Darussalam.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul


Distribuie articolul