Distribuie articolul

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat astăzi, la Călărași, la ședința Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Muntenia 2021–2027! Unul dintre subiectele discutate a fost progresul implementării programului de finanțare a proiectelor administrațiilor publice din regiunea Sud Muntenia. De remarcat este faptul că, de astăzi, în județ se află o delegație a Comisiei Europene condusă de Nicola Aimi – Expert senior, Direcția Generală Politică Regională și Urbană, care alături de directorul general al ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat analizează posibilitatea finanțării proiectelor Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina și Domeniul Schiabil „Cocora”.

,,Din punctul meu de vedere, PR 2021–2027 a avut un start bun, mai ales în Dâmbovița. O dovadă în acest sens este investiția de peste 64.200.000 de euro deja în implementare în județul nostru: ,,Dezvoltarea infrastructurii de transport județean DJ 712 (Pucioasa – Brănești – Vulcana –Pandele – Șotânga – Târgoviște), DJ 720 C (Gura Ocniței – Ocnița) și DJ 720 A (Gura Ocniței – Adânca – Bucșani – Mărcești – Finta – Postârnacu – DN 1A)’’.

De asemenea, începând de astăzi, în județul Dâmbovița, alături de directorul general al ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat, se află o delegație a Comisiei Europene condusă de Nicola Aimi – Expert senior, Direcția Generală Politică Regională și Urbană. Timp de două zile, vom căuta modalități prin care județul Dâmbovița va putea accesa fondurile necesare pentru finanțarea proiectelor Stațiunea de Interes Național Peștera-Padina și Domeniul Schiabil „Cocora”. Reprezentanții CE vor merge în zona Padina-Peștera pentru a vedea la fața locului potențialul turistic uriaș al Bucegilor dâmbovițeni’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul