Distribuie articolul

O nouă investiție a început în Cartierul Sagricom! Primăria Municipiului Târgoviște construiește în Cartierul Tineretului- Sagricom un teren multifuncțional, obiectiv  solicitat de locuitorii din zonă pentru petrecerea timpului liber într-un mod plăcut și sănătos atât de cei mici cât și de cei mari. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a declarat că investiția este finanțată din bugetul local, are o valoare de aproximativ 800.000 lei și este amplasată în vecinătatea grădiniței din cartier.

„Suntem în cartierul Sagricom din municipiul Târgoviște, aici unde administrația locală tocmai a demarat un proiect care vizează construirea unui teren multifuncțional. Este vorba despre o investiție care este cerută de locuitorii din această zonă, acest cartier care a cunoscut câteva investiții importante în ultimii ani.

Discutăm de grădinița de aici, în spatele acesteia va fi construită o creșă, în acest moment fiind în proiectare. Sperăm astfel să oferim târgoviștenilor din această zonă o infrastructură educațională de care într-adevăr au nevoie. Investiția acesta din cartierul Sagricom va fi realizată din bugetul local, are o valoare de aproape 800.000 lei”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.


Distribuie articolul