Distribuie articolul

Un motiv în plus de bucurie pentru târgovișteni! Orașul lor este campion la nivel național la atragerea fondurilor europene. Datele oficiale ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene arată că municipiul Târgoviște se află pe PRIMUL LOC la nivel național într-un CLASAMENT AL FONDURILOR EUROPENE (proiecte eligibile) raportate la numărul de locuitori, cu peste 33.000 lei/locuitor, de aproape 3 ori mai mult în comparație cu următorul clasat! Meritul aparține conducerii administrației locale târgoviștene care a știut să fructifice cu succes atragerea finanțărilor europene în fosta Capitală a Țării Românești.

,,Este un subiect important, asupra căruia am insistat și vreau să insist, pentru că face parte din rețeta transformării orașului nostru în ultimii 10 ani. Avem o valoare totală a proiectelor eligibile de 2,2 miliarde lei (!!!), peste orașe precum Sibiu, Oradea, Timișoara sau Constanța. Raportul valorii proiectelor / numărul de locuitori face din Târgoviște CAMPION NAȚIONAL, peste Iași, Cluj și celelalte.

Sunt date oficiale, fără nicio intervenție din partea noastră. Sunt date care confirmă o muncă asiduă de ani de zile și confirmă o echipă care a înțeles traiectoria corectă a orașului nostru. Tot ce vedem în jurul nostru se regăsește în cifrele de mai sus. Altfel, ne vedem în continuare de treabă. Avem (încă) același entuziasm ca la început și o motivație suplimentară: să fim continuu cei mai buni’’, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.


Distribuie articolul