Distribuie articolul

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice în plan județean a participat sâmbătă, 29 iunie 2024, la Congresul extraordinar al USR, unde a fost ales noul președinte al partidului, în persoana Elenei Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel. Daniel Blaga susține că USR va continua să lupte pentru oamenii simpli, pentru un mediu privat sănătos, dar și pentru atragerea fondurilor europene şi parcursul european.

,,USR a ales noul Birou Naţional! 600 de delegaţi au participat, ieri, la Congresul extraordinar al USR. A fost ales noul Birou Naţional al USR, 24 de nume puternice alături de care partidul nostru continuă lupta pentru români şi România. Ne-am bucurat să o desemnăm pe colega noastră, Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, candidat al USR pentru preşedinţia României.

Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel e unul dintre noi, o vedem pe stradă, în piaţă, dar şi la televizor, e omul care va conduce România bine, cu grijă, dragoste de ţară şi mai ales de oameni. Am participat la acest eveniment împreună cu colegii mei din ţară, uniţi pentru echilibru şi reconstrucţie. USR este singura alternativă la actuala guvernare. Suntem singurul partid fără baroni, fără afaceri cu statul, cei care cerem continuu transparenţă în cheltuirea banului public şi respect pentru fiecare român.

Privim cu îngrijorare cum după alegeri harta României s-a înroşit, asta în timp ce preţurile şi ratele oamenilor au explodat, nivelul de trai a scăzut dramatic, iar politicienii aflaţi la putere ne mint continuu că o ducem bine. USR va continua să lupte pentru oamenii simpli, pentru mediu privat sănătos, pentru atragerea fondurilor europene şi parcursul european. Ducem România pe drumul cel bun!,, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

PS – Cei 24 de membri ai Biroului Național al USR sunt, în ordine alfabetică:

 1. Armand Clotilde-Marie-Brigitte
 2. Baciu Cristian-Mihai
 3. Bogdan Horia-Daniel
 4. Coliban Allen
 5. Costescu Anisia-Georgiana
 6. Dinică Silvia-Monica
 7. Drăgoescu Cezar-Mihail
 8. Echert Adrian
 9. Fritz Dominic Samuel
 10. Gârbacea Florin-George
 11. Ion Stelian-Cristian
 12. Mălureanu Liviu
 13. Mihaiu Radu-Nicolae
 14. Miruță Radu-Dinel
 15. Moșteanu Liviu-Ionuț
 16. Murariu Oana
 17. Năsui Claudiu-Iulius-Gavril
 18. Nistor Andrei
 19. Prună Cristina-Mădălina
 20. Stanciu-Viziteu Lucian-Daniel
 21. Tanasă Ștefan
 22. Țoiu Oana-Silvia
 23. Vasile-Voiculescu Vlad
 24. Wiener Adrian


Distribuie articolul