Distribuie articolul

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel este de astăzi noul președinte al USR. A fost aleasă cu 7.701 de voturi (68,14%), din 11.333 de persoane care au votat, Cristian Seidler obținând doar 1.873 de voturi (16,57%). Imediat după ce a fost aleasă, Elena Lasconi a anunțat că începe reconstrucția USR.

Deputatul și președintele USR Dâmbovița, Daniel Blaga a felicitat-o pe Elena Lasconi pentru victoria obținută  și este încrezător că noul lider al partidului are puterea să recâștige încrederea oamenilor în USR.

,,Dincolo de orice controversă, Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel a fost și este un primar de (mare) succes și astfel un lider care a dovedit că poate mișca comunități în direcția bună.

Faptul că este de asemenea o persoană publică asumată și autentică reprezintă un alt motiv pentru care am încredere că va putea reprezenta un motiv în plus pentru care oamenii vor (re)câștiga încredere în USR.

O felicit astfel sincer pentru câștigarea șefiei partidului, îi țin pumnii și sunt aici să o ajut, având convingerea ca obiectivele noastre, alte tuturor, sunt comune, empatice și altruiste. Mult succes, Elena!’’, a transmis deputatul și președintele USR Dâmbovița, Daniel Blaga.


Distribuie articolul