Distribuie articolul

Jandarmii dâmbovițeni vor fi prezenți joi, 13 iunie a.c., alături de celelalte autorităţi publice, la ceremonia militară și religioasă de depunere de coroane și jerbe de flori, ce se va desfășura în municipiul Târgoviște, la Monumentul Eroilor Dâmbovițeni din Piața Tricolorului, pentru a omagia memoria eroilor neamului. Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița va participa cu un pluton pentru defilare în cadrul dispozitivului constituit de Garnizoana Târgovişte

Pe durata manifestărilor ce vor avea loc în spațiul public, jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, atât în municipiul Târgoviște, cât și în localitățile Titu și Pucioasa, unde se vor desfășura asemenea activități.

***

În fiecare an, la 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale, odată cu Sfânta Sărbătoare a Înălţării Domnului, românii celebrează Ziua Eroilor, prilej de recunoştinţă şi cinstire a memoriei eroilor români căzuţi de-a lungul veacurilor pe toate câmpurile de luptă, pentru credinţă, libertate, dreptate şi pentru apărarea ţării şi întregirea neamului. În spiritul tradiţiei europene, în România, Zilei Eroilor i s-a conferit prin lege statutul de sărbătoare naţională.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul


Distribuie articolul