Distribuie articolul

Situație tensionată la Găești, în urma alegerilor locale de duminică, 9 iunie 2024, unde s-a dus o luptă acerbă între candidații PSD și PNL, diferența fiind de ordinul a câteva voturi în favoarea reprezentantului PNL! Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a anunțat că procesul electoral de la Găești va fi contestat, pe motiv că ,,buletinele de vot la nivelul primarului, în două secții, nu corespund ca număr cu procesul-verbal întocmit’’. Din această cauză reprezentanții PSD din cele două secții nu au semnat încă procesul-verbal… Ca număr de mandate, PSD are majoritate în Consiliul Local Găești, susține președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

,,Am înțeles că la o secție din Găești va fi reluat procesul de numărare a voturilor. Din punctul nostru de vedere, lucrurile sunt foarte clare, așteptăm să avem și dovezile finale și, bineînțeles, vom contesta procesul electoral de la Găești. Este o decizie pe care am luat-o în această dimineață în organizația PSD Dâmbovița. Am vorbit cu candidatul nostru, Alexandru Iorga, și vom contesta procesul electoral de la Găești. Unul dintre motivele pentru care facem asta este faptul că buletinele de vot la nivelul primarului, în două secții, nu corespund ca număr cu procesul-verbal întocmit.

Bineînțeles, reprezentanții PSD nu au semnat procesul-verbal în cele două secții. Vom vedea… mai întâi să obținem dovezile foarte clare și vom face o contestație la nivelul orașului Găești. La nivelul orașului Găești, am avut și avem în continuare cea mai frumoasă echipă și, bineînțeles, un candidat puternic, care, din punctul nostru de vedere, a câștigat orașul Găești. Acum așteptăm să vedem finalul. Ca număr de mandate, avem majoritate în Consiliul Local Găești, din estimările pe care le avem la această oră, pentru că nu s-a încheiat procesul electoral. Vom avea jumătate, plus unul din numărul de mandate”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul