Văcărești: Altercație între consilierii locali USR și PSD la ședința de Consiliu Local! Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga cere autorităților să-și facă treaba!

0
137

Astăzi, la ședința de Consiliu Local de la Văcărești, a avut loc o altercație cu violență între consilierii locali USR și un ales local PSD. Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga cere autorităților să-și facă treaba, ,,indiferent de numele celor care sunt implicați’’.

,,Am să încep cu ceva ce nu era prevăzut … la această conferință.  Am fost sunat de colegul meu de la Văcărești, Irinel Badea care m-a informat că în cazul ședinței de Consiliu Local de la Văcărești a avut loc o altercație între consilierii noștri locali și un domn consilier PSD, faimos în zonă pentru averea lui. Colegii mei au fost la Poliție pentru declarații. Înțeleg că această altercație a fost una cu violență și vreau să fiu foarte clar, este inacceptabil ce se întâmplă și cerem autorităților să-și facă treaba, indiferent de numele celor care sunt implicați. Vom reveni cu amănunte’’, a transmis astăzi deputatul și președintele USR Dâmbovița, Daniel Blaga, la conferința de presă de la partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here