,,STOP CANCER’’! “Noi Putem! Eu Pot!” Președinta OFSD Dâmbovița, Carmen Holban a participat, alături de colegele social democrate de la Moreni, la campania de luptă împotriva cancerului!

0
77

“Noi Putem! Eu Pot!” Este campania împotriva cancerului desfășurată recent de Organizația Femeilor Social Democrate de la Moreni, la care a luat parte și președinta OFSD Dâmbovița, Carmen Holban. Deputata PSD Dâmbovița  a vorbit cu morenarii  despre cât de importantă este prevenția și cât de mult contează stilul de viață în apariția cancerului, maladia secolului care provoacă durere în familiile multor români.

,,STOP CANCER! Trebuie să avem grijă de noi și de sănătatea noastră! În România, cancerul este a doua boală care lasă atât de multe familii îndurerate, iar obiceiurile nesănătoase sunt rădăcina acestei maladii necruțătoare. Trebuie să înțelegem cât de mult contează stilul nostru de viață în apariția cancerului și, dacă ne gândim la familiile noastre și la cei apropiați nouă, trebuie să acționăm și ne comportăm ca atare. La Moreni, în cadrul campaniei “Noi Putem! Eu Pot!”, am luat la pas municipiul alături de colegele mele social-democrate pentru a vorbi cu oamenii de aici despre cât de importantă este prevenția și cât de multe lucruri putem face dacă ținem la sănătatea noastră.

Am împărțit peste 600 de materiale informative prin care atragem atenția asupra acestei afecțiuni, dar și pașii pe care trebuie să-i urmăm pentru a preveni apariția cancerului. Îi felicit pentru organizarea acestei activități pe Iulia Rădulescu, președintele organizației OFSD Moreni, și președintele PSD Moreni, Gabriel Purcaru. Nu trebuie să spunem “Mie nu mi se poate întâmpla!”.  Trebuie să facem totul pentru ca acest lucru să nu devină o realitate și, mai târziu, să regretăm că nu am avut grijă de sănătatea noastră! “Noi Putem! Eu Pot!” Cu toții putem!’’, este mesajul transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, președinta OFSD Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here