Moreni: Autoutilitară cu 780 de kilograme de deșeuri feroase oprită în trafic de polițiști! Șoferul a fost amendat , iar mașina a fost confiscată!

0
150

La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au oprit în trafic, pe strada Independenței, în Moreni, o autoutilitară condusă de un bărbat de 48 de ani, din comuna Conțești.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit în autoutilitară 780 de kilograme de deșeuri feroase nepericuloase pentru care nu erau deținute documente de proveniență sau formularul de încărcare-descărcare deșeuri nepericuloase.

Atât deșeurile descoperite, cât și autoutilitara au fost indisponibilizate, bunurile fiind lăsate în custodia unei societăți comerciale din Moreni.

De asemenea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional de către polițiști pentru încălcarea prevederilor art. 19 din H.G. nr. 1061/2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României, cu amendă în valoare de 15.000 de lei, iar, ca măsura complementară, s-a dispus confiscarea autoutilitarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here