Deputat Daniel Blaga: ,,Alianţa Dreapta Unită s-a unit în jurul românilor, pentru oameni şi ţară’’

0
107

USR, PMP și Forța Dreptei au lansat oficial Alianța Dreapta Unită, sub această structură urmând să se prezinte la alegerile europarlamentare din luna iunie! Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga transmite cetățenilor că a venit vremea ,,faptelor adevărate, susținute și transparente’’ și că Alianța Dreapta Unită va lupta pentru binele tuturor românilor..

,,Oameni buni, în Dreapta Unită, pentru români şi România! Gata cu promisiunile false, e timpul pentru faptele adevărate, susţinute şi transparente! Alianţa Dreapta Unită s-a unit în jurul românilor, pentru oameni şi ţară. Cei de la putere ne-au dovedit cu vârf şi îndesat de ce sunt capabili. Ne-au dus de la fapte la vorbe şi acolo ne-au lăsat.

E timpul să revenim la fapte, să le dovedim că s-au înşelat amarnic şi că istoria se scrie în stradă şi la urne. USR , Partidul Mișcarea Populară şi Forța Dreptei vin cu oameni pentru oameni, câştigăm alegerile pentru toţi românii, pentru cei dezamăgiţi de haosul de acum, pentru cei plecaţi peste hotare, pentru cei fără speranţă, pentru cei care muncesc din greu, pentru cei oneşti şi buni.

Nu vă promitem marea cu sarea, dar vă promitem că vom lupta pentru binele tuturor, cu credinţă şi bun-simţ, cu respect faţă de toţi românii, indiferent de statutul social, pentru o Românie cu adevărat europeană.Victoria e a românilor, nu a baronilor şi a acoliţilor lor, abonaţi veşnic la banul public. Am mai spus-o şi o repet, cu Dumnezeu înainte!’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here