Dâmbovița: 535 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiști în acest sfârșit de săptămână!

0
84

În zilele de 26 și 27 ianuarie., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat activități, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, fiind organizate 21 de acțiuni punctuale.

Pe lângă activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice, polițiștii au asigurat o intervenție fermă la solicitările cetățenilor.

Astfel, în această perioadă, polițiștii au intervenit la 44 de evenimente, dintre care 33 au fost sesizate prin Sistemul Unic pentru Apeluri de Urgență..

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 535 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la peste 147.000 de lei.

De asemenea, polițiștii de la rutieră au acționat pe tronsoanele de drum intens circulate, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizării circulaţiei, combaterii vitezei excesive și consumului de substanțe psihoactive sau alcool.

În cadrul acțiunilor desfășurate în domeniul siguranţei rutiere, ca măsura complementară, polițiștii au reținut 41 de permise de conducere, dintre care 12 au fost pentru consumul de alcool, 11 pentru viteză excesivă și 2 pentru consumul de substanțe cu efect psihoactive, fiind retrase și 16 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here