Moment festiv… la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al spitalului s-a retras din activitate, după 45 de ani în slujba pacienților!

0
240

Un moment festiv și în același timp emoționant a avut loc astăzi la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Medicul oncolog,  Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al unității medicale, omul care a avut o colaborare excelentă cu reprezentanții mass media,  s-a retras din activitatea pe care a desfășurat-o la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, după 45 de ani de medicină. Calitatea de bun comunicator, pe lângă cea de medic de excepție, i-a permis doamnei doctor  Elena Firoiu să ocupe, timp de ani buni, și funcția de purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

,,Nu am avut ocazia să-i mulțumim pentru întreaga activitate dragei noastre colege, purtătoarea de cuvânt a spitalului, dr. Elena Firoiu’’, a declarat astăzi managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu. În semn de prețuire pentru munca depusă , dr. Elena Firoiu a primit din partea colegilor o diplomă de recunoștință, dar și un frumos buchet de flori.

,,Îmi este foarte greu să mă despart de colegii mei și de pacienții noștri, dar vârsta, viața te aduce într-un moment în care trebuie să lași loc liber și celor mai tineri și încet- încet să te ocupi din ce în ce mai puțin. A trebuit să închei contractul cu spitalul deoarece împlinesc anul acesta 72 de ani, dar desfășor în continuare activitate în contract cu Casa de Asigurări la Centrul Medical Biomedica. Am o mare piatră pe inimă pentru că tot timpul mă gândesc la spital, la pacienți, la ce am făcut în 45 de ani de medicină…’’, a declarat cu emoție în glas dr. Elena Firoiu.

,,Sunteți o mândrie a spitalului, cel mai bun purtător de cuvânt, ați  fost mâna mea dreaptă în conferințele de presă și mi-ați acordat tot sprijinul, am fost un tandem de excepție. Vă mulțumim pentru tot, vă urăm la mulți ani și să fiți mereu același om’’ , a completat  managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu.

La rândul său, șefa Secției de Oncologie, dr. Simona Angelescu  i-a transmis un mesaj fostei colege, din partea colegilor de la Secția de Oncologie…,,Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut și vă asigurăm că vom depăși ceea ce ne-ați învățat dumneavoastră’’.  ,,Așa să faceți! Am mari așteptări de la voi pentru că v-am format în acești zeci de ani și v-am format bine’’, a conchis dr. Elena Firoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here