Distribuie articolul

Echipa PSD Titu, condusă de Laurențiu Costache, este interesată ca orașul să se dezvolte respectând necesitățile de bază ale oamenilor pornind de la sănătate și educație și nu în ultimul rând terminând cu cultura, locurile de muncă și crearea unor condiții de trai  în concordanță cu tradițiile și valorile europene. Toate acestea sunt obiective și principii pe care Laurențiu Costache și le-am stabilit încă din prima zi de mandat, fapt care a permis  Organizației PSD Titu să fie pregătită să câștige toate rândurile de alegeri care vor fi organizate la nivelul orașului Titu în anul 2024.

,,În cei 2 ani scurși de la preluarea mandatului de președinte al Organizației PSD Titu am reușit să consolidez echipa, avem oameni noi și președinți noi atât la nivelul organizației de femei cât și la nivelul organizației de tineret și am reușit să aduc lângă noi tineri ambițioși și deciși să contribuie la dezvoltarea orașului nostru. Avem conturată o echipă puternică, cu oameni buni și determinați, cu profesioniști și specialiști din diverse domenii pornind de la învățământ și cultură,  continuând cu sănătate și ordine publică   și nu în ultimul rând oameni din domenii tehnice și economice care prin experiența acumulată pot să contribuie la dezvoltarea orașului nostru din toate punctele de vedere și într-un mod cât mai susținut. Avem o echipă reformată pregătită să facă față oricărei provocări electorale.

Vreau să fac  o mențiune vizavi de sănătate și de proiectele europene… Tot timpul când merg prin comuna Corbii Mari, când merg la rude, trec pe lângă Dispensarul pe care domnul primar Ionuț Bănică l-a făcut în localitate. Vă spun sincer că mi-aș dori să avem și noi, la Titu, o Policlinică la standardele Dispensarului de la Corbii Mari. Mi-aș dori să avem clasă de profesională, așa cum există acolo, și sincer mi-aș dori ca măcar jumătate din fondurile europene pe care comuna Corbii Mari le-a atras în decursul a opt ani de zile, deci în decursul a două mandate,  să fie atrase și de administrația locală a orașului Titu, care în 12 ani nu cred că a depășit 50 milioane de euro, în comparație cu 80 milioane de euro cât a atras comuna Corbii Mari.

Vreau să spun că avem o susținere puternică și necondiționată  atât din partea d-ului președinte Corneliu Ștefan, cât  și a întregii Organizații PSD Dâmbovița și nu în ultimul rând avem o susținere puternică din partea oamenilor din Titu și  suntem pregătiți, ca împreună,  să câștigăm alegerile la Titu și să demonstrăm tuturor că merităm să preluăm frâiele comunități deoarece putem continua mult mai bine, decât s-a făcut până acum, procesul de dezvoltare al orașului nostru… PSD Titu lucrează în fiecare clipă în echipă cu toți locuitorii orașului Titu și sunt sigur că împreună vom deveni mult mai puternici  decât am fost până acum și tot împreună vom reuși să punem Titu pe harta economică  și culturală a României ’’, a declarat  președintele PSD Titu, Laurențiu Costache la conferința de presă de la PSD Dâmbovița.


Distribuie articolul