Târgoviște: Luni, 11 decembrie, 8 blocuri arondate stației de hidrofor PT1M6 rămân fără apă pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de înaltă presiune!

0
94

Vă informăm că se întrerupe furnizarea apei potabile la blocurile 70, 71, 72, 73, 81, 82A, 82B, AX10 Garnizoana, arondate statiei de hidrofor PT1M6, din municipiul Târgoviște, în data de 11.12.2023, între orele 09:00-14:00, pentru lucrări de mentenanță la rețeaua de înaltă presiune.

De la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și până la emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, se recomandă să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asiguram că echipele noastre depun toate eforturile necesare în vederea finalizării în cel mai scurt timp a lucrărilor, pentru a reduce la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectați de această întrerupere a furnizării apei potabile.

 

BIROUL DE PRESĂ AL COMPANIEI DE APĂ TÂRGOVIȘTE DÂMBOVIȚA SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here