Distribuie articolul

În minivacanța din perioada 30 noiembrie – 3 decembrie 2023, peste 100 de jandarmi au acționat zilnic pentru ca dâmbovițenii să petreacă în condiții în siguranță, atât la evenimentele și ceremoniile militare desfășurate cu ocazia Zilei Naționale a României, dar și la cele cultural-artistice și sportive ce au avut loc pe raza județului nostru. Jandarmii au fost angrenaţi şi în misiuni de pază şi protecţie instituţională la obiectivele stabilite în responsabilitate.

Tot în această perioadă, jandarmii montani de la posturile Peștera și Zănoaga au vegheat permanent pentru liniștea turiștilor cazați în zona de competență din Munții Bucegi.

Pentru siguranța dâmbovițenilor, patrulele de ordine publică au acționat independent și în sistem integrat, având în vedere prevenirea infracțiunilor stradale și descurajarea faptelor antisociale. Jandarmii au fost prezenți în stradă, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, în municipiul Târgoviște, precum și în alte localități din județul Dâmbovița.În ziua de 2 decembrie 2023 jandarmii au întocmit actele de sesizare unei persoane care oferea spre vânzare produse contrafăcute, respectiv articole vestimentare (îmbrăcăminte și încălțăminte), în propriul magazin din orașul Găești.

Pe timpul misiunilor desfășurate nu au fost înregistrate incidente, sens în care Jandarmeria Dâmbovița mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice în minivacanța de 1 Decembrie, asigurându-i că le suntem permanent alături și îi încurajăm să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie.

 

Informare, Relații Publice şi cu Publicul


Distribuie articolul