Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga dă replica PNL Dâmbovița: ,,Liderii PNL se supără când aud adevărul: PNL a devenit sluga PSD’’!

0
94

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga îi acuză pe liberali că au susținut, prin votul lor, toate creșterile de taxe punând astfel umărul la împovărarea mediului de afaceri. Mai spune Daniel Blaga că, în ultimii doi ani, ,,PNL și PSD s-au avut ca frații’’.

,,Liderii PNL se supără când aud adevărul: PNL a devenit sluga PSD. În ultimii doi ani, PNL a votat pentru fiecare creștere de taxe și a ajutat PSD să împovăreze mediul de afaceri, ca să aibă bani să plătească pensii speciale și sinecuri pentru oamenii de partid.  În ultimii doi ani, PNL a ajutat PSD să scurtcircuiteze cu orice ocazie posibilă reformele din PNRR, pentru a putea menține privilegii pentru politicieni și prietenii lor.

În ultimii doi ani, PNL și PSD s-au avut ca frații și-abia așteaptă să găsească împreună moduri noi să umple buzunarele primarilor prin programe de la bugetul de stat fără criterii precum Anghel Saligny.

Acum, PNL se supără când e făcut „sluga PSD”. Adevărul doare, știu. El rămâne însă extrem de necesar, dacă vrem să ne facem bine, punând oamenii, nu politicienii, pe primul plan. Anul viitor, la alegeri, oamenii ăștia se vor jura din nou și-n fața alegătorilor dâmbovițeni că vor salva lumea, propunând poate chiar un ”Superman” nou. Am însă convingerea că românii nu îi vor mai crede’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here