Doctorul Ion Barbilian, fostul director al Sanatoriului Moroeni s-a retras din activitate, după 53 de ani de muncă în domeniul medical! Colegii de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște i-au pregătit o surpriză frumoasă!

0
222

Conducerea Spitalului Județean de Urgență (SJUT) Târgoviște i-a pregătit astăzi o surpriză frumoasă doctorului Ion Barbilian, fostul director al Sanatoriului Moroeni care s-a retras din activitate după 53 de ani de muncă în domeniul medical, din care 37 numai la Sanatoriul Moroeni! Sărbătoritul a fost invitat la Spitalul Județean sub pretextul că va participa la o ședință de lucru, iar când a aflat adevăratul motiv a fost foarte emoționat de gestul colegilor săi. În prezența medicilor șefi, a asistenților șefi, a personalului TESA și a presei locale, managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu i-a înmânat medicului, în semn de prețuire, o plachetă aniversară pe care este scrisă o poezie dedicată doctorului care a făcut istorie la Sanatoriul Moroeni, versurile fiind compuse de administratorul Sanatoriului Moroeni. De asemenea, renumitul medic pneumolog a primit și un tort cu imaginea sa, flori și multă dragoste din partea colegilor săi.

,,Știu că este emoționat, nu a știut absolut nimic. Se află în mijlocul nostru domnul doctor Ion Barbilian care întrerupe activitatea din niște motive personale la spitalul nostru. Omul acesta care a scris istoria Sanatoriului Moroeni are o vechime de 53 de ani în domeniul medical, din 1987 activând numai la Sanatoriul Moroeni. Este un simbol al Sanatoriului și noi îi mulțumim astăzi, aici, în numele colectivului  Spitalului Județean. Este un moment emoționant atât pentru noi cât și pentru d-ul doctor care nu a știut absolut nimic. L-am invitat cu motivul că este o ședință, nu este obișnuit cu filmările… Domnul dr.  Barbilian a trăit pentru Sanatoriul Moroeni, din 1987, a și locuit acolo, viața lui a fost acolo. A făcut totul din dragoste pentru pacient, ceea ce este mai rar în zilele noastre. Din păcate empatia față de pacient nu mai reprezintă neapărat o calitate obligatorie a tânărului medic sau a asistentului medical’’, a declarat  managerul SJUT, dr. Claudiu Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here