Distribuie articolul

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar Târgoviștea se pregătește să îmbrace haine de sărbătoare! Iluminatul festiv va fi aprins duminică, 3 decembrie, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză, după cum a declarat astăzi primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan! În aceeași seară, se va deschide și Târgul de Crăciun, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale!

,,De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă. Moș Crăciun va sosi la Târgoviște în data de 15 decembrie, ora 17.30, cu tot alaiul său de spiriduși, acompaniat de fanfară și se va deplasa pe traseul Teatrul Tony Bulandra – Bulevardul Regele Carol I – Bulevardul Micea cel Bătrân – Calea Domnească – Bulevardul Libertății – Piața Tricolorului. Aici, timp de 3 zile, vă împărți mii de daruri copiilor cuminți.

Înscrierile celor mici pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se fac în zilele de 15, 16 sau 17 decembrie, la scena din Piața Tricolorului, începând cu orele 16.00. Concertele de colinde, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă!’’, a transmis primarul orașului, Daniel Cristian Stan.


Distribuie articolul