Distribuie articolul

Parlamentarii PSD au lansat astăzi, la Palatul Parlamentului, campania ,,Stop violenței împotriva femeilor’’ care se vrea a fi o campanile de popularizare la nivel național a numărului de telefon de urgență prin care orice persoană care se simte abuzată poate să sune. Deputații și senatorii social democrați au purtat un tricou pe care scria ,,Stop violenței împotriva femeilor’’ și numărul de de telefon de urgență 𝟎𝟖𝟎𝟎𝟓𝟎𝟎𝟑𝟑𝟑.

,,Astăzi, în Parlament, am ales să purtăm tricouri care transmit un mesaj puternic și clar: STOP VIOLENȚEI ÎMPOTRIVA FEMEILOR! Este angajamentul nostru ferm de a combate această problemă gravă și de a asigura protecția și sprijinul necesare femeilor care trăiesc situații de abuz.

Pe tricourile noastre, am afișat și un număr de telefon special, 𝟎𝟖𝟎𝟎𝟓𝟎𝟎𝟑𝟑𝟑, la care femeile pot apela pentru a primi sprijin, informații și consiliere în momentele lor de nevoie.

Violența împotriva femeilor nu poate fi ignorată sau minimalizată. Este o problemă care încă afectează societatea noastră și care necesită o acțiune hotărâtă și colectivă. Este responsabilitatea noastră să promovăm egalitatea, respectul și siguranța pentru toate femeile. Împreună putem construi o societate în care fiecare femeie este protejată’’, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.


Distribuie articolul