Distribuie articolul

Camera de Comerț Dâmbovița, reprezentată de domnul Valentin Calcan, Președinte, a fost prezentă ieri, 22 noiembrie 2023, la Zilele Bibliotecii Județene ,,Ion Heliade Rădulescu ’’ Dâmbovița.

În perioada 22 – 24 noiembrie 2023, Biblioteca Judeteana Ion Heliade Radulescu Dambovita organizează Zilele Bibliotecii, manifestare la care vor participa specialiști de renume din domeniul bibliologic: prof. univ. dr. Mircea Regneală și conf. univ. dr. Cristina Popescu de la Universitatea București.

Biblioteca are o importanță majoră, oferind acces la informații și cultură, promovând învățarea continuă, stimulând imaginația și contribuind la dezvoltarea socială prin evenimente și programe.

Camera de Comerț Dâmbovița s-a implicat activ alături de Bibliotecă, organizând pe 31 august 2023, evenimentul “Ziua Limbii Române”, un eveniment cultural deosebit care ne-a amintit de #cultura și #identitatea noastră.

Mulțumim doamnei Prof. univ. dr. AGNES TEREZIA ERICH, Director al Bibliotecii Județene ,,Ion Heliade Rădulescu’’ Dâmbovița, pentru invitația la acest eveniment de recunoaștere a contribuției valoroasă pe care biblioteca ne-o oferă. Felicitări pentru primii 80 de ani de activitate!

 

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița


Distribuie articolul