Distribuie articolul

Modernizarea infrastructurii educaționale rămâne în continuare prioritatea zero a administrației publice locale târgoviștene! O spune chiar primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan care a declarat astăzi că după finalizarea, în ultimii 3 ani, a lucrărilor de extindere, reabilitare, modernizare și echipare a nu mai puțin de 4 creșe în municipiul Târgoviște (respectiv creșele nr. 8, 13, 14 și 16), a venit momentul ca și proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 2 Târgoviște”, să se apropie de final.

,,Prin această investiție, s-a realizat atât extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, cu o suprafață dublă în comparație cu cel actual, cât și reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) și modernizarea clădirii actuale. Valoarea totală a investiției este de 5.351.822 lei (inclusiv TVA), lucrările vor fi finalizate în luna ianuarie, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locala. Putem afirma, fără teama de a greși, că municipiul Târgoviște deține în acest moment, după derularea în mare măsură a programului amplu de reabilitare, modernizare, dotare și extindere, una dintre cele mai moderne rețele de creșe din România.

Cu o capacitate de peste 1000 de locuri și o suprafață dublă rezultată în urma investițiilor de extindere din ultimii 3 ani, creșele târgoviștene oferă condiții excelente copiilor noștri! Veștile bune pentru învâțământul târgoviștean, nu se opresc aici! La începutul anului viitor, încă 4 unități de învățământ târgoviștene vor intra în proces de reabilitare, respectiv Școala Gimnazială „Grigore Alexandrescu”, Grădinița cu program prelungit nr. 2, Grădinița cu program normal nr. 11 (Priseaca) și Liceului Teoretic “Ion Heliade Rădulescu”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.


Distribuie articolul