Distribuie articolul

Camera de Comerț Dâmbovița în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României  organizează seminarul interactiv cu tema: Reguli generale de avizare a existenței cazului de forță majoră

Seminarul va fi susținut de Doamna Elisabeta Persinaru, Director – Direcția Juridică a Camerei de Comerț și Industrie a României.

Camera de Comerț și Industrie a României și Camerele de Comerț Județene, sunt singurele instituții din România abilitate să avizeze existența cazului de forță majoră la solicitarea scrisă a companiilor!

Ca urmare a pandemiei COVID-19, a războiului de la graniță sau a fenomenelor naturale, forța majoră a devenit un subiect de interes pentru toți profesioniștii activi, indiferent de sfera comercială în care își desfășoară activitatea. Cu certitudine, în relațiile comerciale prezente și viitoare, profesioniștii vor acorda o importanță mai mare acesteia.

Data evenimentului: 22 noiembrie 2023

Ora evenimentului: 𝟏𝟏:𝟎𝟎 – 𝟏𝟑:𝟎𝟎

Locație: Sediul Camerei de Comerț Dâmbovița, Calea Câmpulung, nr. 6A, Târgoviște.

Termen de confirmare a participării: 𝟐𝟎.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟑, folosind link-ul de mai jos, sau adresa de email: info@cciadb.ro.

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați, utilizând formularul: https://forms.gle/bNWjdzLyEugHjavc7


Distribuie articolul