Distribuie articolul

O investiție dedicată tinerilor realizată cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița a fost inaugurată astăzi în comuna Doicești. Este vorba de un teren multisport a cărui valoare totală se ridică la aproximativ 663.000 de lei, contribuția CJD fiind de aproape 255.000 de lei. Prezent la această inaugurare, președintele CJD, Corneliu Ștefan a declarat că viața în comunele și satele dâmbovițene nu trebuie să fie diferită de cea din orașele și municipiile noastre.

,,Tinerii din mediul rural trebuie să se bucure de aceleași condiții precum cei din Târgoviște, Pucioasa sau Moreni. Nu este singurul proiect pe care îl susținem financiar în Doicești. Prin PJDL s-a finalizat modernizarea mai multor drumuri de interes local, un proiect care s-a ridicat la 3.000.000 de lei, Consiliul Județean Dâmbovița asigurând 1.400.000 de lei pentru implementarea acestuia.

De asemenea, în momentul de față și tot prin PJDL, sunt în execuție alte 3 proiecte: -construire trotuare pe Str. Constantin Brâncoveanu; -asigurare scurgere ape pluviale pe Str. C-tin Brâncoveanu; -asigurare scurgere ape pluviale pe străzile Zorilor, Iancu Jianu și Bărbătești. Aceste trei investiții se ridică la 6.675.000 de lei, sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița ridicându-se la 3.130.000 de lei.  Fie că vorbim de rețele de drumuri, apă sau apă uzată, locuri dedicate tinerilor sau centre medicale, toate acestea trebuie să fie la același nivel în toate comunitățile dâmbovițene. Acesta este și scopul Programului Județean de Dezvoltare Locală și mă bucur că produce rezultatele așteptate de toți dâmbovițenii’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.


Distribuie articolul