Distribuie articolul

Ultima şansă!

Teatrul Municipal Tony Bulandra are bucuria de a deschide stagiunea 2023/2024, cu un spectacol-eveniment, coproducția româno-coreană Argonautas.

Pe 27 septembrie, de la ora 19:00, este ultima şansă pentru târgovişteni de a-i vedea împreună, pe scena Sălii Mari a teatrului, în ultima reprezentație de la Târgovişte, pe actorii români şi pe partenerii lor sud-coreeni.

Ei vor fi argonauții plecați în căutarea Lânii de Aur, râvnitul semn al prosperității, în povestea cu ecouri puternice în actualitate, cea a emigranților aflați în căutarea unui tărâm pe care să-l poată numi acasă. O călătorie ce naşte întrebări esențiale: cum îl percepi pe „celălalt”, îl accepți, îl înțelegi, sau îl elimini?

Vedetele Teatrului Tony Bulandra şi starurile teatrului şi ale filmului corean vor interpreta personajele acestei poveşti cu puternice contraste emoționale, simbol al veşnicei căutări a omului, în înfruntarea cu valurile vieții.

După succesul răsunător pe care Argonautas l-a înregistrat la Festivalul de Teatru din Coreea de Sud, desfăşurat în insula Jeju, spectacolul semnat de Mc Ranin în formulă de coproducție româno-coreană dă o ultimă întâlnire locuitorilor Municipiului Târgovişte, înainte de a pleca în turneu la Festivalul de Teatru de la Brăila, la Chişinău şi la Bucureşti. Nu ratați evenimentul toamnei teatrale târgoviştene!

Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/argonautas-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1372315/performance.html


Distribuie articolul