Distribuie articolul

QUADRA INVEST SRL… se reinventează!? Pe adresa fostului agent economic, care a ales calea lichidării în urma unei greve generale, au apărut patru firme administrate de cetățeni germani și  olandezi. Liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu susține că mișcarea este o inginerie de tip ,,suveică” prin care se asigură profit maxim pentru firma angajată în operațiuni cu firma ,,mamă” precum și pentru firmele care vor închiria spațiile și vor vinde mobilă. Nicolae Dragodănescu anunță că foștii salariați, care au fost disponibilizați de QUADRA, au fost contactați în vederea angajării… la firmele nou înființate.

,,Pe 28 decembrie 2022 s-au înregistrat la Registrul Comerțului 4 firme cu același sediu social – Targoviste, strada Găești nr. 1(același sediu social cu al QUADRA INVEST SRL!) Firma SOLENZARA MAISON SRL are ca obiect de activitate fabricarea de mobilă, are 2 asociați și un administrator (cetățenie germană). Firma SOLENZARA SALON SRL are ca obiect de activitate fabricarea de articole confecționate din textile, are 2 asociați si un administrator (cetățenie germană).

Firma SOLENZARA GROUP SRL, are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata a mobilei, are 2 asociați și un administrator (cetățenie olandeză). Firma GĂEȘTI PROPRIETATE SRL, care are ca obiect de activitate închirierea bunurilor imobiliare, care are 2 asociați și un administrator (cetățenie olandeză). Nu este greu de înțeles cum vor funcționa cele patre firme… o firmă va închiria spatiile de producție, o firmă va produce mobilă, alta va avea operațiuni cu prima și cea de-a patra va cumpăra mobilă la un preț și o va vinde cu un alt preț!

Este o inginerie de tip ,,suveică” prin care se asigură profit maxim pentru firma angajată în operațiuni cu firma ,,mamă” precum și pentru firmele care vor închiria spațiile și vor vinde mobilă. Toate firmele sunt ,,controlate ” prin interpuși, de către aceleași persoane sau apropiați ai acestora! Toate cele 4 firme nou înființate pot accesa bani din fonduri europene pentru activitățile eligibile! Va începe recrutarea de personal de la fosta societatea QUADRA, pentru firma care va produce mobilă, și o parte din salariați au fost contactați deja. Vom reveni cu amănunte pe acest subiect!’’ a transmis președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.


Distribuie articolul