Moment de bilanț… la Primăria Municipiului Târgoviște!

0
129

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a făcut astăzi bilanțul anului 2022  în cadrul unei conferințe de presă, ultima din acest an, de la Primăria Târgoviște. I-au stat alături viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și administratorul public al orașului, Gabriel Boriga. Încă de la început, Cristian Stan a recunoscut că 2022 a fost un an destul de dificil din punct de vedere financiar, dar totodată a fost și anul unor realizări importante pentru municipalitate, când s-au recepționat numeroase investiții.

,,21 de investiții recepționate anul acesta (reabilitare Parcul Mitropoliei, reabilitare Șoseaua Găești, reabilitare, modernizare, extindere, dotare Școala Gimnazială “Matei Basarab”, sistemul modern de iluminat public, etc.), 71 de proiecte în curs și 1.185.623.646,01 𝐥𝐞𝐢 (𝐚𝐩𝐫𝐨𝐚𝐩𝐞 240.000.000 𝐞𝐮𝐫𝐨), valoarea investițiilor record aflate în derulare, în diferite etape, la nivelul municipiului Târgoviște!

Școli, grădinițe, creșe, străzi, parcuri, baze sportive (inclusiv stadion), autobuze, infrastructura de transport (inclusiv stații noi de călători, autogări, coridoare de transport), eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe, insule digitalizate pentru colectarea deșeurilor menajere, reprezintă numai câteva dintre obiectivele de investiții în curs și care transformă în fiecare zi orașul nostru!

De remarcat că aproximativ 85% dintre proiecte se realizează cu fonduri nerambursabile, în principal europene, dar și cu bani atrași prin diferitele programe de finanțare gestionate de către Guvernul României! Dezvoltarea municipiului Târgoviște va continua!

Vreau să le urez tuturor târgoviștenilor să fie sănătoși. Acest lucru este cel mai important, dacă ești sănătos poți să treci peste orice obstacole. Să aibă parte de sărbători fericite, alături de cei dragi, iar anul care vine să fie mai bun pentru toată lumea. Sărbători cu sănătate, cu liniște și un an nou mai bun!’’, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here