Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan s-a întâlnit cu membrii Organizației PSD Potlogi, una dintre cele mai puternice organizații din județ!

0
69

PSD Potlogi este una dintre cele mai puternice organizații din județul Dâmbovița! O spune cu subiect și predicat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan care alături de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, de deputatul PSD, Marian Țachianu și primarul comunei Corbii Mari, Ionuț Bănică – vicepreședinte PSD Dâmbovița s-a întâlnit în această seară, la Potlogi, cu membrii organizației PSD din localitate, pentru a pune la punct strategia de partid.

,,Am discutat despre ceea ce avem de făcut din punct de vedere politic și administrativ începând de anul viitor. Niciunul dintre noi nu a uitat însă că toate lucrurile bune și frumoase care au transformat comuna i se datorează regretatului nostru coleg Nicolae Catrina. Suntem datori să-i ducem munca și planurile mai departe! Și o vom face alături de echipa pe care a construit-o la Potlogi’’, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here