Ultima ședință de Colegiu Prefectural a directorului Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, ec. Elena Brezeanu! După 41 de ani de activitate în domeniul statisticii, aceasta se retrage din activitate, prin pensionare! Surpriză frumoasă din partea prefectului Claudia Gilia!

0
108

Directorul Direcției Județene de Statistică Dâmbovița, ec. Elena Brezeanu a participat astăzi la ultima sa ședință de Colegiu Prefectural! Pentru că se retrage din activitatea profesională, în urma pensionării, aceasta a mulțumit colegilor săi, directori de instituții deconcentrate, dar și reprezentanților mass media cu care a avut o colaborare excelentă și nu în ultimul rând prefectului județului Dâmbovița, Claudia Gilia, omul care, cu tact și blândețe, a reușit să creeze, într-un timp relativ scurt, o atmosferă constructivă și fructuoasă la ședințele de Colegiu Prefectural pe care le prezidează.

,,D-na Elena Brezeanu trece într-o altă perioadă frumoasă a existenței, a pensionării. Eu spun că este o pierdere pentru serviciile deconcentrate și pentru județul Dâmbovița, profesional vorbind.  Mulțumesc foarte mult pentru colaborarea deosebită pe care am avut-o, în calitate de prefect, cu domnia sa și nu doar în această calitate ci și ca om pentru că este un profesionist deosebit, este un om special întotdeauna pregătit să ne dea informațiile corecte și o foarte bună colaboratoare a tuturor serviciilor deconcentrate’’, a declarat prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia în plenul Colegiului Prefectural.  În aplauzele colegilor, Elena Brezeanu a primit din partea prefectului Claudia Gilia un frumos buchet de flori.

După  41 de ani de activitate în domeniul statisticii, cu  emoție în glas, Elena Brezeanu și-a luat la revedere de la colegii săi… ,,Mă onorează și mă bucură foarte mult! Într-adevăr, Măria sa timpul a hotărât să ies la pensie după  41 de ani de activitate numai în statistică. Consider acest lucru un privilegiu, un dar de la Dumnezeu, sănătatea este bună. Am început de la inspector, inspector principal, șef de serviciu și  de 25 de ani director, din 1997. Trebuie să recunosc că mă despart greu de ceva ce am făcut cu pasiune, cu devotament, cu dăruire.

Sigur că mi-a plăcut foarte mult ceea ce am făcut și am avut încredere în ceea ce fac și de aici au venit și satisfacțiile, am avut multe provocări. Las în urmă un colectiv de profesioniști care cu siguranță vor menține probitatea  datelor și informațiilor statistice. Vă mulțumesc tuturor pentru buna colaborare instituțională pe care am avut-o, mulțumesc mass media pentru modul corect și prompt în care a informat opinia publică cu date și informații statistice’’, a transmis ec. Elena Brezeanu, directorul Direcției Județene de Statistică Dâmbovița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here