Târgoviște: ,,Iluminatul festiv va fi aprins chiar în seara în care vine Moș Nicolae, la ora 18.00, în Piața Tricolorului’’

0
544

Municipiul Târgoviște îmbracă haine de sărbătoare! Se fac ultimele pregătiri pentru ca orașul să arate într-un mare fel, cu Târg de Crăciun în ambele piețe centrale ale municipiului, cu luminițe și ornamente care mai de care mai spectaculoase, astfel încât sărbătorile de iarnă din acest an să rămână o amintire frumoasă în inima târgoviștenilor, dar și a celor care ne tranzitează orașul.

,,Se apropie cea mai frumoasă perioadă a anului, pregătirile sunt în toi și surprizele se vor ține lanț! Iluminatul festiv va fi aprins chiar în seara în care vine Moș Nicolae, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză fără precedent!

În aceeași seară se va deschide și Târgul de Crăciun, localizat atât în Piața Tricolorului cât și în Piața Mihai Viteazul, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale! De altfel, luna decembrie va fi dedicată copiilor, administrația locală pregătind multe surprize în toată această perioadă.

Concertele de colinde, parada sosirii lui Moș Crăciun de pe data de 16 decembrie, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă!’’, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here