Investiții pe bandă rulantă la Corbii Mari! O școală și o grădiniță au fost inaugurate astăzi în prezența președintelui CJD, Corneliu Ștefan!

0
162

Alte două investiții, ambele aparținând sistemului educațional, au fost inaugurate astăzi la Corbii Mari, de către primarul localității Ionuț Bănică și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. O școală și o grădiniță, ambele construite de la zero în satul Ungureni, și-au primit astăzi locatarii, iar la deschiderea noilor unități de învățământ au participat primari, consilieri județeni, parlamentari, elevi și cetățeni ai localității.

,,Comuna Corbii Mari este una dintre localitățile dâmbovițene cu cele mai consistente investiții din județ! De apreciat sunt toate, mai ales cele care îi privesc pe copii! Astăzi, la invitația primarului Ionuț Bănică, am participat la inaugurarea a două obiective deosebit de importante pentru comună: Școala cu clasele 0-VIII și Grădinița cu Program Scurt, ambele nou construite în satul Ungureni.

296 de copii, 215 la școala și 81 la grădiniță, au acum cele mai bune condiții de studiu! Sălile de clasă au echipamente moderne, mobilier de calitate, de asemenea grădinița având toate dotările necesare pentru ca cei mai mici membri ai comunității să poată face primii pași în sistemul educațional. Ambele investiții au valoarea de aproximativ 11.000.000 de lei.

Pentru școală, suma necesară implementării proiectului s-a ridicat la 9.200.000 de lei, fonduri europene și locale, iar pentru construirea grădiniței, din fonduri guvernamentale și locale, a fost nevoie de 2.100.000 de lei. Îl felicit pe Ionuț Bănică pentru că este atent la nevoile comunității! Totodată, echipa primăriei Corbii Mari merită, la rândul ei, toată aprecierea noastră pentru implementarea cu succes a acestor proiecte!’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here