CSM Târgoviște: Volei… și voie bună! Prima acțiune de promovare în școlile generale din Târgoviște!

0
126

Volei, copii și voie bună! Așa putem descrie ziua de ieri.

Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a demarat ieri, împreună cu voleibalistele noastre, prima acțiune de promovare în școlile generale din Târgoviște.

Staff-ul, alături de toate jucătoarele noastre au fost în 4 școli, acestea fiind (Școala Coresi, Școala Mihai Viteazul, Școala prof. Paul Bănică și Școala Matei Basarab)

Impactul asupra tuturor copiilor a fost unul mai mult decât așteptat. Curioși din fire, întrebările nu au încetat să apară, făcând interacțiunea să fie una naturală, iar fiecare răspuns a fost completat atât de voleibalistele noastre cât și de alți copii antrenați în discuție.

Promovarea de ieri a vizat derby-ul împotriva echipei CS Rapid București, care va avea loc duminică, ora 15:00, în sala Polivalentă din Târgoviște, însă proiectul în sine este de o amploare mult mai mare, acesta fiind gândit pentru ca elevii târgovișteni și nu numai să înțeleagă importanța sportului în viața lor.

Cei mici sunt extrem de importanți pentru noi, iar Clubul Sportiv Municipal Târgoviște va fi întotdeauna alături de ei pentru ai ajuta să se dezvolte și să fie atrași de toate ramurile sportive pe care clubul le pune la dispoziție în mod complet gratuit.

 

CSM Târgoviște

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here