Distribuie articolul

Voleibalistele noastre se îndreaptă cu pași repezi către prima etapă din Champions League care va avea loc în data de 7 Decembrie la Istanbul împotriva puternicei echipe Eczacibasi Dynavit însă până atunci râmânem pe meleaguri Românești și încercăm să obținem victorii în fiecare etapă, care ne vor ajuta în ierarhizarea clasamentului Campionatului Național de volei feminine din Divizia A1.

Duminică, 27 Noiembrie, ora 15:00, în sala Polivalentă din Târgoviște, voleibalistele noastre se vor întâlni cu una dintre cele mai puternice echipe din acest Campionat, mai exact CS Rapid București. Menționăm că la această partidă vor fi prezenți și cei de la Televiziunea Română (TVR3), partida fiind transmisă live pentru toți iubitorii acestui sport și nu numai.

Ne dorim, ca voi, susținătorii echipei noastre să fiți alături de fetele noastre, ca de fiecare data și să le transmiteți toată energia și susținerea voastră.

Suntem convinși ca va fi un meci pe cinste, o atmosferă încântătoare și bineînțeles volei de calitate.

Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm cu un stand de băuturi răcoritoare, chipsuri și un stand de unde puteți achiziționa materiale promoționale ale echipei.

 

CSM Târgoviște


Distribuie articolul