CJD: A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroeni – Bolboci- Padina-Peștera!

0
152

O veste importantă a venit din partea Consiliului  Județean Dâmbovița! În urmă cu puțin timp, președintele CJD, Corneliu Ștefan a anunțat finalizarea  studiului de fezabilitate pentru modernizarea DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroeni – Bolboci- Padina-Peștera.

,,Avem în vedere construirea unui drum nou cu o lungime de 3,7 km, care să lege DN71 de DJ714, dar și modernizarea traseului Glod-Sanatoriu Moroeni-Bolboci-Padina-Peștera. Acest tronson are o lungime de 19,11 km. Lucrările sunt de anvergură datorită lungimii drumului, 22,8 km – drum nou și modernizare drum vechi, dar și a faptului că vom construi un pod nou peste Râul Ialomicioara.

Foarte important! Datorită acestui pod și drumului nou cei care vor urca în platoul montan nu vor mai trece prin satul Glod.

-Valoarea estimată a proiectului se ridică la peste  326.000.000 de lei, TVA inclus.

-Drumul județean DJ714 va asigura legătură cu Stațiunea Turistică de Interes Național Padina-Peștera și, la fel de bine de precizat, va avea impact uriaș asupra dezvoltării turismului în toată zona montană dâmbovițeană’’, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here