Astăzi, la Călărași, a avut loc lansarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027! La eveniment a participat și președintele CJD, Corneliu Ștefan care salută faptul că regiunea va avea un program de finanțare dedicat și descentralizat!

0
143

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat astăzi, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia de la Călărași, la lansarea Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027. Potrivit reprezentantului forului administrativ județean, regiunea noastră are la dispoziție 𝟏,𝟓𝟕 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚𝐫𝐝𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨, iar din această sumă Consiliul Județean Dâmbovița și administrațiile publice din județ vor atrage banii necesari implementării proiectelor de care comunitățile au nevoie.

,,Este pentru prima dată când regiunea din care județul nostru face parte va avea un program de finanțare dedicat și descentralizat, pentru care aplicațiile pot fi depuse în cadrul a șapte priorități:

-𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑐𝑎𝑝𝑎𝑐𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑒𝑟𝑐𝑒𝑡𝑎𝑟𝑒, 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒, 𝑖𝑛𝑜𝑣𝑎𝑟𝑒 𝑠̦𝑖 𝑑𝑖𝑔𝑖𝑡𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒;

-𝑐𝑟𝑒𝑠̦𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑒𝑟𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑛𝑡̦𝑒𝑖 𝑒𝑛𝑒𝑟𝑔𝑒𝑡𝑖𝑐𝑒 𝑎 𝑐𝑙𝑎̆𝑑𝑖𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑒;

-𝑣𝑎𝑙𝑜𝑟𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑠𝑝𝑎𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑑𝑒𝑔𝑟𝑎𝑑𝑎𝑡𝑒;

-𝑚𝑜𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑢𝑟𝑏𝑎𝑛𝑎̆;

-𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖 𝑖̂𝑛 𝑟𝑒𝑡̦𝑒𝑎𝑢𝑎 𝑑𝑒 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑟𝑖 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑒𝑛𝑒;

-𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖 𝑖̂𝑛 𝑖𝑛𝑓𝑟𝑎𝑠𝑡𝑟𝑢𝑐𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑒𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆;

-𝑎𝑐𝑡̦𝑖𝑢𝑛𝑖 𝑑𝑒 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑟𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑝𝑜𝑡𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑎𝑙𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑐𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑎𝑙, 𝑡𝑢𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑐 𝑠̦𝑖 𝑏𝑎𝑙𝑛𝑒𝑎𝑟.

Pe de altă parte, sub sloganul ,,Program nou, în casă nouă’’ a fost inaugurat Corpul B al sediului central al Agenției. Evenimentul de astăzi reprezintă reușita echipei ADR Sud-Muntenia, condusă de domnul director Liviu Mușat, iar numărul mare de proiecte depuse, aprobate și implementate în Dâmbovița este dovada unei excelente colaborări a Agenției cu administrațiile publice locale dâmbovițene’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here