Târgoviște: Pregătiri pentru deszăpezirea orașului! Municipalitatea dispune de tot ceea ce este necesar pentru a face față provocărilor iernii!

0
54

60 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate și peste 250 de oameni pot să intervină în orice moment în municipiul Târgoviște atunci când zăpada își va face apariția în oraș. Astăzi, la primele ore ale dimineții, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan a inspectat parcul auto al Direcției de Salubritate destinat deszăpezirii orașului, dar și stocurile de material antiderapant, iar concluzia trasă este că municipalitatea este pregătită să facă față provocărilor iernii.

,,În această dimineață, pe o vreme ploioasă, am verificat în teren mijloacele materiale si resursele umane pe care administrația locală târgovișteană le are la dispoziție în vederea derulării activității de deszăpezire. Aproximativ 60 de utilaje proprii ale Direcției de Salubritate, peste 250 de oameni, stocuri suficiente de nisip, sare, clorură de calciu si carburant, reprezintă argumente solide pentru a concluziona ca suntem pregătiți pentru a face față provocărilor pe acest subiect.

Acestora, li se adaugă și cei aproximativ 50 de voluntari mobilizați prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, precum si utilajul pentru topit zăpada, intrat acum 3 ani în dotarea Primăriei Târgoviște. Totodată, toți beneficiarii de ajutor social vor fi angrenați în activitatea de deszăpezire.

De menționat că Direcția de Salubritate a Primăriei Târgoviște este operator licențiat ANRSC în ceea ce privește activitatea de curățare de zăpadă a căilor publice, astfel încât nu se pune problema unor eventuale dificultăți în ceea ce privește contractarea, din surse externe, a unui operator specializat’’, a declarat primarul Târgoviștei, Cristian Stan la conferința de presă din teren.

Cetățenii municipiului Târgoviște au la dispoziție următoarele numere de telefon în caz de urgență:

– 0731.316.716 / 0245.217.134 Dispecerat Direcția de Salubritate;

– 0732.100.211 Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgoviște;

– 0245.921 / 0731.327.436 Dispecerat Poliția Locală;

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here