Premieră la Moreni: Clinică de cardiologie… la Parcul Industrial!

0
288

Clinică de cardiologie în incinta Parcului Industrial Moreni! Aceasta a fost inaugurată astăzi în prezența autorităților locale și județene, noua unitate medicală urmând să deservească atât personalul din Parcul Industrial Moreni, cât și locuitorii din zonă. Au tăiat panglica inaugurală președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, directorul Parcului Industrial Moreni, Gabriel Purcaru, care este și inițiatorul acestei idei. Investiția de la Moreni  este și o premieră pe zona parcurilor industriale din țara noastră.

,,Vești bune pentru sănătatea locuitorilor din Moreni și cei din zona municipiului! Astăzi, în incinta Parcului Industrial Moreni, am inaugurat ambulatoriul unei clinici de cardiologie, investiție de 1.000.000 de lei realizată în parteneriat de administrația parcului și una dintre societățile comerciale care își desfășoară activitatea în interiorul acestuia. Acest proiect este un exemplu de succes al modului în care trebuie să se desfășoare colaborarea dintre autoritățile publice și mediul privat.

În acest fel se asigură servicii medicale de calitate atât angajaților Parcului Industrial Moreni – societatea la care Consiliul Județean Dâmbovița este acționar majoritar, cât și celor aproximativ 60.000 de cetățeni din apropierea acestuia. Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect, iar Consiliul Județean Dâmbovița va susține în continuare astfel de investiții!’’, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here