Târgoviște: Grădinița nr. 8 ,,Rază de Soare’’ îi așteaptă pe micuți cu un loc de joacă spectaculos!

0
288

Un imens loc de joacă! Așa arată în momentul de față curtea Grădiniţei nr. 8 „Rază de Soare” din municipiul Târgoviște, unitate de învățământ preșcolar care a făcut obiectul unui amplu proces de reabilitare și modernizare.

De puțin timp, la Grădinița ,,Rază de Soare’’au fost montate și echipamentele de joacă, semn că inaugurarea se apropie cu pași repezi, iar spațiul de joacă va deveni în curând cartierul general al veseliei.

,,Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și presupune reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor.

Totodată, se amenajează un loc de joacă modern, se reface spațiul verde și vor fi asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar! Dacă nu intervine nimic deosebit, copiii se vor întoarce “ACASĂ” la începutul anului următor’’, a transmis primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here