Deputat Daniel Blaga: ,,Noul USR. Alături de oameni’’

0
207

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga a participat în ziua de sâmbătă, 19 noiembrie 2022, la Comitetul Politic al USR în cadrul căruia s-au reunit  liderii formațiunii politice din întreaga țară dar și invitați de la nivel internațional. În cadrul evenimentului, Cătălin Drulă și-a prezentat programul de președinte al partidului USR…

,,Am luat parte la Comitetul Politic USR, alături de colegii din filiala USR Dâmbovița, Marius Calomfirescu, Daniel Neamțu și Ionuț Irinel Badea, precum și de colegii din filialele din ţară și diaspora. Ne-au fost alături liderii grupului Renew Europe, din cadrul Parlamentului European, familie din care face parte şi USR.

Suntem noul USR, cu o viziune clară, în mijlocul căreia se află oamenii şi problemele lor. Uniunea Salvaţi România va cere în continuare cheltuirea corectă și eficientă a banului public, transparenţă în administraţie, onestitate în activitatea instituţiilor statului, respect pentru cetăţeni. USR reprezintă o forţă politică. Oamenii ne-au acordat încrederea şi au ales primari USR în multe dintre oraşele importante ale ţării.

Suntem o voce tare, de multe ori care deranjează, în consilii judeţene, consilii locale, dar şi la nivel naţional ori în Parlamentul European. Preşedintele USR, Cătălin Drulă, e decis să lupte mai departe, alături de noi toţi, pentru o ţară cu adevărat ca afară! România poate şi avem cu ce ne mândri!’’, a transmis deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here