CJD: Întâlnire de lucru cu edilii din județ pentru analiza proiectelor finanțate din mai multe surse!

0
132

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a avut astăzi o întâlnire de lucru cu primarii din județul Dâmbovița! Subiectele principale abordate au fost evoluția Programului Național „Anghel Saligny”, a Programului Județean de Dezvoltare Locală, dar și a unuia dintre cele mai mari proiecte cu fonduri europene din țară – Proiectul Regional de Dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Dâmbovița.

,,Implementarea acestor investiții, 137 de proiecte depuse prin „Anghel Saligny” de 82 de primării și Consiliul Județean Dâmbovița și 107 proiecte prin PJDL, precum și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată sunt strâns legate de instituțiile avizatoare invitate la discuțiile de astăzi: S.G.A. Dâmbovița, reprezentanți ai A.B.A. Argeș-Vedea și S.G.A. Argeş, ai Agenţiei de Protecţie a Mediului și ai Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Dâmbovița.

Atât eu, cât și prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, le-am solicitat reprezentanților UAT-urilor dâmbovițene finalizarea rapidă a documentațiilor necesare implementării tuturor proiectelor, iar reprezentanților instituțiilor avizatoare, urgentarea emiterii rezoluțiilor de care depind proiecte importante pentru localitățile noastre. Vom organiza în permanență astfel de întâlniri! Este nevoie de o strânsă colaborare între autoritățile locale și instituțiile statului, toate acestea fiind în interesul dâmbovițenilor’’, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here