Obiectivele președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan: Câștigarea alegerilor din 2024 și susținerea tuturor proiectelor pentru dezvoltarea comunităților locale!

0
123

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a susținut astăzi o conferință de presă, alături de noii președinți ai organizațiilor de partid, în cadrul căreia a reamintit că prioritatea  zero a Organizației PSD Dâmbovița este câștigarea tuturor alegerilor din anul 2024. Liderul social democrat a trecut în revistă evenimentul recent, care a avut loc în urmă cu câteva zile, respectiv Conferința de alegeri de la organizația județeană, care a legitimat componența Biroului Permanent Județean.

,,Joi 3 noiembrie 2022, a avut loc conferința de alegerea organizației PSD Dâmbovița la care au participat peste 3000 delegați, tot biroul de conducere, cele 89 de organizații, primari, viceprimari, parlamentari, consilierii județeni și locali, și, nu în ultimul rând am avut și un număr de 48 de invitați care au dorit să participe alături de noi. Am avut o prezență importantă de la nivel național, între care președintele partidului Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și mulți alții. A rezultat, conform statutului PSD, un birou compus dintr- un președinte, un prim-vicepreședinte, un secretar executiv și 17 vicepreședinți care și-au depus dosarul de candidatură din cele opt zone reprezentative în județul nostru.

Componența Biroului Permanent Județean, rezultată în urma conferinței de alegeri, este următoarea: la funcția de președinte, subsemnatul, pentru prim-vicepreședinte, senatorul Titus Corlățean, secretar executiv primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pentru zona Titu – doi președinți, Ionuț Săvoiu și Bănică Ionuț, pentru zona Găești – Cristea Luciana, Dincă Georgeta și primarul Miu Constantin, pe Valea Dâmboviței – deputatul Radu Popa și Mihai Istrate, zona Fieni – primarul Pavel Ion, zona Pucioasa – primarul Ana Constantin, pe zona Moreni – Vasilescu Liviu și primarul Spătaru Emanuel, zona Băleni – doamna prefect Claudia Gilia, deputat Ionuț Vulpescu și primarul Soare Dorinel, pe zona Răcari –  deputat Țachianu Marian și primarul Tița Bogdan, iar pentru zona Târgoviște – viceprimarul Rădulescu Cătălin.

Alături de cei pe care i-am nominalizat, din Biroul Județean mai fac parte președinții structurilor de specialitate și anume doamna președintă a Organizației de Femei, deputatul Carmen Holban, președintele organizație de Seniori, Barbu Dumitru, președintele Organizației de Tineret, Andrei Tudora, președinte Ligii Aleșilor Locali, primarul Stroe Constantin, și, nu în ultimul rând președintele organizației PES Activists Dâmbovița, Constantin Ionuț Constantin. După cum vedeți pentru toate structurile acestea avem conducere nouă, conducere care și-a sumat alături de noi, cei din Biroul Permanent Județean, câștigarea alegerilor din 2024 și în ultimul rând, dumnealor, alături de noi, de primari, de consilieri locali și județeni, de parlamentari, de toată echipa PSD Dâmbovița vor susține toate proiectele pentru dezvoltarea comunităților locale”, a declarat președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here