Daniel Cristian Stan, secretarul general al PSD Dâmbovița: ,,Am încheiat activitatea de organizare și de punere la punct a echipelor politice… pentru anul 2024’’!

0
219

După ce și-a pus la punct structurile de conducere din teritoriu, rezultate în urma conferințelor de alegeri  de la organizațiile locale din județ, PSD Dâmbovița privește cu încredere spre anul 2024, anul cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.  Secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a anunțat astăzi, în cadrul  conferinței de presă de la partid, că PSD intră în linie dreaptă pentru pregătirea și câștigarea alegerilor din anul 2024. Liderul social democrat este mulțumit de echipele  pe care partidul le are în teritoriu și consideră că atuul PSD Dâmbovița este tocmai unitatea echipei.

,,Joi, 3 noiembrie, s-a încheiat practic un proces de organizare care a presupus alegeri în cvasi-totalitatea organizațiilor locale ale PSD Dâmbovița. Am mers în foarte multe organizații și cred că am reușit să facem echipe foarte puternice cam peste tot. Sigur că mai sunt și câteva probleme care vor fi reglate cu siguranță dar în cea mai mare parte a organizațiilor avem echipe foarte puternice care pleacă cu prima șansă în anul electoral 2024, un an electoral deosebit de important. Avem toate alegerile și este esențial să ne prezentăm foarte bine la aceste alegeri. Repet, îmi exprim convingerea că PSD face oferta cea mai bună în județul Dâmbovița.

De asemenea, la nivelul organizației există o echipă foarte unită cum nu a fost niciodată până acum  și acesta cred că reprezintă principalul atu pe care îl avem din perspectiva anului 2024. Sigur că aici se adaugă și munca pe care echipele noastre o realizează în localități, primarii, consilierii locali, cu toții lucrăm practic în interesul cetățeanului, în interesul comunităților locale și cu siguranță la momentul  la care vor avea loc alegerile toate aceste lucruri vor conta… Bineînțeles coroborat cu performanța deosebită de la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, pentru că, repet, niciodată județul Dâmbovița nu s-a dezvoltat în ritmul în care se dezvoltă în acest moment, cu precizarea că sunt foarte multe proiecte care nu se văd acum în sensul că nu au început lucrările efective indiferent că discutăm despre  proiecte finanțate din bugetul național, de PNRR, de fonduri europene și toate acestea se vor concretiza într-o măsură importantă până în 2024 și vor reprezenta și acestea plusuri pe ceea ce înseamnă performanța politică și administrativă pe care PSD o realizează în județul Dâmbovița.

În rest suntem pregătiți în continuare să facem ceea ce am făcut și până acum și să le arătăm oamenilor în primul rând că ne pasă, în al doilea rând că știm care le sunt nevoile și că avem și soluții de rezolvare a problemelor pe care le au. Nu este o muncă ușoară, am încheiat activitatea de organizare și de punere la punct a echipelor politice… pentru anul 2024. De acum încolo va începe efectiv munca politică și munca de pregătire a anului electoral 2024. Cred că niciodată nu am făcut alegerile cu  un interval atât de generos de timp înainte tocmai în ideea de a avea timp pentru a pregăti anul 2024, pentru că atunci nu vom putea vorbi de organizare sau de pregătire pentru că va fi un an foarte aglomerat. Practic mai avem anul 2023 la dispoziție și din acest punct de vedere eu cred că suntem foarte bine pregătiți’’, a declarat secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here