CCIA Dâmbovița pregătește evenimentul de business cel mai important al anului 2022! Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița va avea loc pe 17 noiembrie!

0
94

Pe 17 noiembrie 2022 oamenii de afaceri din județul Dâmbovița cu rezultate deosebite în activitatea economică pe care o desfășoară vor fi premiați la Gala Topul Firmelor Dâmbovița 2022, eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Dâmbovița, care va avea loc la Ballroom Del Ponte, începând cu ora 18.00. Despre momentul de business cel mai important al anului 2022 a vorbit astăzi președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după un alt eveniment marcant al Camerei de  Comerț Dâmbovița, respectiv  întâlnirea antreprenorilor din HORECA Dâmbovița  cu Stephane Oprea, președintele Escoffier România în cadrul căreia s-au purtat discuții despre perfecționarea personalului în bucătăria franceză, despre calitate și bune practici spre a obține stelele Michelin Guide.

,,Aș vrea să încep cu cel mai important eveniment care va avea loc pe data de 17 noiembrie 2022, este vorba de  Gala Topul Firmelor din județul Dâmbovița. În mod cert este evenimentul de business numărul 1, vom avea alături de noi undeva la 500 de companii de top din județ, de fapt cei mai mari din zona de producție, de export, de servicii și este firesc să premiem performanța, mai ales că premiem performanța aferentă anului trecut, un an destul de dificil, imediat după pandemia care a trecut. În al doilea rând aș vrea să vă vorbesc despre o colaborare pe care am început-o cu Institutul Escoffier, unde Stephane Oprea este președintele.

Este vorba de o școală de pregătire în domeniul gastronomic, fie că vorbim de bucătărie sau patiserie, de cel mai înalt nivel. Suntem extrem de interesați de o astfel de colaborare pentru că ne dorim să putem să avem specialiști în zona HORECA  pregătiți profesional cât mai înalt. Îmi doresc extrem de mult să putem să avem și noi restaurante cu steaua Michelin de ce nu și aici în Târgoviște și poate și undeva mai sus în munte, iar pentru aceasta avem nevoie de profesioniști’’, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here