Vizită importantă la fabrica IVECO de la Petrești! Președintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu și premierul Nicolae Ciucă au venit împreună în județul Dâmbovița!

0
71

Astăzi, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu președintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, și premierul Nicolae Ciucă, a efectuat o vizită de lucru la fabrica IVECO de la Petrești! Aici s-au purtat discuții cu reprezentanții companiei IVECO, subiectul principal fiind producția de camioane care vor intra în dotarea Armatei Române.

,,Prin proiectul Consiliului Județean Dâmbovița privitor la construirea unei bretele ocolitoare care să închidă centura orașului Găești, sunt convins că vom ușura foarte mult condițiile în care fabrica își desfășoară activitatea. Nu în ultimul rând, mi-am manifestat toată deschiderea și sprijinul pentru acționariatul IVECO, contribuția la economia locală fiind foarte importantă pentru toată zona.

Vreau să le mulțumesc președintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, și premierului Nicolae Ciucă, vizita acestora demonstrând, încă o dată, că Dâmbovița este un județ care contează’’, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here