Deputatul Carmen Holban a participat la resfințirea Bisericii Mânăstirii Viforâta: ,,Biserica Ortodoxă Română face parte din temelia acestui neam încercat de-a lungul istoriei sale’’

0
85

Deputatul Carmen Holban a participat duminică la resfințirea Bisericii Mânăstirii Viforâta, care poartă  hramurile Nașterea Maicii Domnului și Sf. Mare Mucenic Gheorghe! Alături de pelerini, care au venit în număr foarte mare la acest eveniment de înaltă spiritualitate, parlamentarul s-a recules și rugat  la sfântul altar.

,,Pace, unitate și reconciliere! Acesta este mesajul transmis, la Viforâta, de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon în timpul slujbei de sfințire a bisericii mănăstirii peste care au trecut mai bine de 500 de ani. Cu binecuvântarea Sa, alături de mii de dâmbovițeni, am participat la ceremonialul care consfințește o nouă etapă în viața bisericii acestui lăcaș de cult de o valoare inestimabilă pentru creștinii ortodocși.

Biserica Ortodoxă Română face parte din temelia acestui neam încercat de-a lungul istoriei sale, însă, în preajma slujitorilor ei și în umbra ctitoriilor domnitorilor creștini, ne-am păstrat identitatea națională și credința în Dumnezeu. Întru mulți ani liniștiți și fericiți tuturor!’’, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here