Târgoviște: Grădinița nr.8 ,,Rază de Soare’’ va fi redată în curând copiilor!

0
182

Conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște a efectuat astăzi o vizită de lucru în Cartierul ,,Mihai Viteazul’’ (micro IX)  unde o altă investiție importantă pentru sistemul educațional târgoviștean se apropie de final! Este vorba de  Grădiniţa nr. 8, „Rază de Soare”, cea mai mare grădiniță din județul Dâmbovița,  care face obiectul unui amplu proiect de reabilitare, modernizare, extindere şi echipare.

,,Investiția, finanțată din fonduri europene, are o valoare de 12.736.052,70 lei (inclusiv TVA) și presupune reabilitarea integrală a celor două imobile existente, precum și construirea unei extinderi sub forma unei săli multifuncționale destinate desfășurării activităților de educație fizică, iar ocazional a serbărilor.

Totodată, se amenajează un loc de joacă modern, se reface spațiul verde și vor fi asigurate toate dotările necesare funcționării unității de învățământ preșcolar! Dacă nu intervine nimic deosebit, copiii se vor intoarce “ACASĂ” la începutul anului următor’’, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here