Deputat Daniel Blaga: ,,Garnizoana Târgovişte a organizat Ziua Armatei … cu circuit închis!’’

0
172

Deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga, președintele acestei formațiuni politice în plan județean nu a fost invitat la manifestarea dedicată ,,Zilei Armatei Române’’ organizată de Garnizoana Târgoviște! Nemulțumit că Ziua Armatei a fost ,,cu circut închis’’… în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești, parlamentarul nu a uitat totuși să transmită ,,adevăraţilor militari urări de sănătate, putere şi gânduri bune!’’. Nici reprezentanții mass-media locală  nu au fost invitați la acest eveniment important al urbei…

,,Din păcate, Garnizoana Târgovişte a organizat Ziua Armatei … cu circuit închis! Trăim vremuri tulburi, iar unitatea ar trebui să ne caracterizeze. Să fim mai buni, mai uniţi şi încrezători că doar împreună reuşim să ne fie bine. Din păcate, asistăm la evenimente publice, organizate de instituţii care ar trebui să dea exemplu de ordine, disciplină şi onestitate, dar care demonstrează că au la vârf personaje manevrate politic.

S-a întâmplat, ieri, la Târgovişte, unde Ziua Armatei Române a fost cu… circuit închis! Fotografiile făcute în Garnizoana Târgovişte arată că totul era o mare “famiglie” roşie. S-au gândit şefii vremelnici ai Garnizoanei Târgovişte că invitaţii la acest eveniment important trebuie să fie doar dintre cei de la Putere şi musai de culoarea roşie. Se vede cu ochiul liber că erau mai multe oficialităţi şi nu oameni simpli care să se bucure de manifestare.

Oare de ce au decis militarii-şefi să confişte acest eveniment şi să îi dea un aşa greu iz politic roşiatic? Cine, ce le-a promis de au recurs la un aşa compromis? Ce, cum şi cui servesc aceste manevre politice despre care nu ar trebui să auzim şi să vedem într-o armată profesionistă?

L-am întrebat toate aceste lucruri pe şeful Garnizoanei Târgovişte, dar domnia sa a preferat deocamdată tăcerea. Este şi tăcerea un răspuns. Nu unul care să îi facă cinste, evident. Nu în ultimul rând, transmit adevăraţilor militari urări de sănătate, putere şi gânduri bune!’’, a semnalat deputatul USR Dâmbovița, Daniel Blaga pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here