A- VI-a săptămână de grevă la QUADRA Invest Târgoviște! Pe data de 4 noiembrie 2022, Sindicatul Valahia Târgoviște va organiza o acțiune publică în fața Prefecturii Dâmbovița!

0
189

Greva la Quadra Invest Târgoviște a întrat în a VI-a săptămână de grevă! Toți salariații aflați în grevă au semnat tabelele de grevă pentru încă două săptămâni, fără să existe renunțări la grevă. Pe data de 4 noiembrie 2022, Sindicatul Valahia intenționează să organizeze o acțiune publică în fața Prefecturii Dâmbovița… Conducerea de la QUADRA a anunțat că intenționează să facă disponibilizări colective până la sfârșitul anului 2022, dar ar vrea să încheie și un acord cu Sindicatul Valahia Târgoviște… cu anumite condiții.

,,Conducerea societății ne-a transmis că poate lua în calcul încheierea unui Acord cu Sindicatul Valahia, în care să se prevadă condițiile de acordare a plăților compensatorii la disponibilizarea colectivă ce va avea loc până la sfârșitul anului 2022 precum și creșterea valorii tichetelor de masă la 30 lei pe zi, în condițiile suspendării grevei. Sindicatul Valahia a transmis conducerii societății că acest Acord trebuie să îmbrace forma juridică a unui contract colectiv de muncă, care se va aplica atâta timp cât salariații lucrează.

Dacă societatea va întrerupe activitate în decembrie 2022, atunci contractul colectiv de muncă se va aplica până atunci! Pe data de 4 noiembrie 2022, Sindicatul Valahia intenționează sa organizeze o acțiune publică în fața Prefecturii Dâmbovița, prin care sa atragă atenția asupra faptului ca TOȚI ANGAJATORII CARE AU BENEFICIAT DE SUBVENTII DE LA STAT SAU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE, ȘI CONCEDIAZĂ SALARIAȚII ÎN DECURSUL UNUI AN DE ZILE, SĂ RESTITUIE BANII ÎNAPOI!

Dacă asociatul unic nu dorește să continue activitatea de producție începând cu ianuarie 2023, are dreptul să facă asta însă moral ar fi ca salariații care au adus în anul 2022 un profit substanțial societății, să beneficieze de plăți compensatorii la încetarea CIM. Asta dovedește RESPECT pentru cei care au lucrat pentru Quadra!’’, a transmis liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here